KONjički centar

LIBERTAS

Since 1994

UVJETI KORIŠTENJA

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: horse-center-libertas.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Konjički klub “Libertas” smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Libertas smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni horse-center-libertas.hr.

Konjički klub “Libertas”  zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice horse-center-libertas.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni horse-center-libertas.hr  je prezentacija udruge Konjički klub “Libertas” i njene ponude.

Konjički klub “Libertas”  se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Konjički klub “Libertas”  nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Udruga ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Konjičkog kluba “Libertas” ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama horse-center-libertas.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Libertas i web stranica horse-center-libertas.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Udruga, Konjički klub “Libertas” polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici horse-center-libertas.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika.

Ukoliko smatrate da je Libertas povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Konjički klub “Libertas” se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

 

LIBERTAS

KONTAKT

telefon: +385 98 472 227

telefon: +385 1 233 6000

POSJETITE NAS

Bolč 134, 10 344 Bolč, Farkaševac, Hrvatska